17 مرداد ماه روز بزرگداشت مقام خبرنگار

17 مرداد ماه  روز بزرگداشت مقام خبرنگار

 




.........................................

۱۷ مردادماه، روز بزرگداشت مقام خبرنگار، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌ شبانه‌روزی خبرنگارانی است که با تعهد، صداقت و دلسوزی، در مسیر روشنگری، شفاف‌سازی و ارتقاء سطح آگاهی جامعه گام برمی‌دارند.

خبرنگاران با نقش کلیدی خود در اطلاع‌رسانی صحیح، منصفانه و آگاهانه، نه‌تنها صدای مردم هستند، بلکه در هدایت افکار عمومی به سمت توسعه پایدار، عدالت اجتماعی و پیشرفت کشور نقشی بی‌بدیل ایفا می‌کنند.

اعضای هیأت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی، این روز پرافتخار را به تمامی اصحاب رسانه، خبرنگاران پرتلاش و فعالان حوزه مطبوعات، صدا و سیما، فضای مجازی و رسانه‌های محلی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایند.

ما باور داریم که دستیابی به ساخت‌وساز اصولی، ارتقای ایمنی شهری و روستایی، رعایت مقررات ملی ساختمان و تحقق توسعه متوازن در حوزه مسکن، بدون مشارکت و همراهی اصحاب رسانه میسر نخواهد بود. نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی، مطالبه‌گری، ترویج گفتمان ایمنی و نظم مهندسی در جامعه، یک ضرورت انکارناپذیر است که می‌تواند ضامن حفظ سرمایه‌های ملی، جان انسان‌ها و پایداری زیست‌محیطی در فرآیند ساخت‌وساز باشد.

امید آن‌که با تداوم این مسیر ارزشمند و تعامل هرچه بیشتر میان نهادهای تخصصی و رسانه‌ها، شاهد ارتقای کیفیت مهندسی و اعتماد عمومی به نظام فنی و اجرایی کشور باشیم.

با آرزوی سلامتی، توفیق و سربلندی برای شما عزیزان در مسیر دشوار و مقدس خبرنگاری